„Törökszentmiklós 300” – A város arca logó ötletpályázat

21686246_1296557760459430_7667062077037924376_n
Törökszentmiklós városa 2020 – ban ünnepeli újratelepítésének 300. évfordulóját. Ennek tiszteletére Törökszentmiklós Városi Önkormányzat a 2020. január 1. napjától a 2021. évi Szentmiklósi Napok – végéig tartó időszakot emlékévvé nyilvánította, melynek szeretnék megterveztetni állandó logóját, mely az Emlékév eseményein, plakátokon, roll – up formájában, programfüzetekben emléktárgyakon megjelenhet. A konkrét logót grafikus fogja kidolgozni, de a logó tartalmi elemeire Törökszentmiklós Városi Önkormányzat megbízásából a Rádió Horizont Kft. ötletpályázatot hirdet, 2019. szeptember 20 – tól. A benyújtás határideje 2019. október 21. Az ötletpályázatra bárki – amatőr, és profi, diák, és felnőtt – (pl.: grafikus, művésztanár, kézműves) is jelentkezhet, korhatár nélkül.

A pályázatra benyújtott ötletet nem kell művészi módon kidolgozni, ez majd a logó elkészítésével megbízott grafikus feladata lesz. Ezenkívül a pályázat kiírója felhívja a figyelmet, hogy a végleges logó, mely végigkíséri az emlékévet több benyújtott ötlet elemeit is tartalmazhatja. A pályázat témája a 300 éves Törökszentmiklós. A logó hordozza magában a város elmúlt 300 évének üzenetét, de a jövőjét is. Az ötletpályázatra Törökszentmiklósiak, Törökszentmiklósról elszármazottak, törökszentmiklósi oktatási intézményben tanulók, jelentkezhetnek, korhatári megkötés nélkül. Ami fontos, a pályázat során nincs kategóriai megkülönböztetés, és bárki pályázhat, előképzettségtől, foglalkozástól függetlenül, lehet amatőr, profi, diák, és felnőtt. Egy pályázó több pályaművel is pályázhat, de csak egy JELIGE alatt. A pályázat benyújtási határideje 2019. október 21.

A beérkezett pályaműveket a Törökszentmiklós 300 Emlékbizottság, és egy szakmai bírálóbizottság véleményezi – az ebben szereplők nem ismerhetik a pályázók kilétét. Törökszentmiklós Városi Önkormányzat jogosultságot szerez a győztesként kiválasztott pályamunka/pályamunkák teljes és kizárólagos felhasználására, használatára. A győztes/győztesek kiléte csak a végeredmény kihirdetésekor derül ki, mely 2019. november 14 – én lesz, ahol egy kiállítás keretében minden beérkezett pályaművet bemutatnak

A zsűri az első 3 pályaművet jutalmazza:

  1. Laptop + PhotoShop szoftver
  2. Laptop + PhotoShop szoftver
  • Laptop + PhotoShop szoftver

A pályázati kiírás, és a szükséges dokumentumok az alábbi linkekről letölthetőek.

“Törökszentmiklós 300” – A város arca pályázati kiírás

Jelentkezesi lap

Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez, 18 éven aluliak számára

Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez, 18 éven felüli jelentkezőknek